Se on kyllä nyt, ei pilviä, lämpöä liki 30 ja aurinko paistaa vähän liiankin lämpimästi. Tällaisena päivänä jäätelöä syödään ja myydään varmasti paljon.

Itse kun olen jäiskin suurkuluttaja ( 80 litraa/vuosi )  olen omiin nimiin testaillut ja vertaillut eri jäätelökioskien annoskokoja. Kuvassa oleva tötterö päätyi käteeni sieltä kaupungista missä ainakin "vanha kansa" muistaa tehtävän sitä mainiointa maitorieskaa.

Pieni pallo ( tilasin sellaisen )  salmiakilla maustettua kylmää herkkua kolmen euron hintaan ja myös tötterö oli jäätelöä täynnä alas asti.

aaa.jpg

Useissakin asiayhteyksissä mietitään onko koolla väliä ? Tässä tapauksessa on ja hyvinkin paljon ja seuraavan kerran kun jäätelönhimo iskee ostopaikaksi valikoituu monelle se paikka missä sinua palveltiin hymyssä suin ja se tilattu pienipallo, tai annos ylitti kooltaan omat suurimmatkin toiveet.

Salmiakki jäätelössä jakaa varmasti mielipiteitä, mutta ainakin Juhkun tiedän itseni lisäksi pitävän tästä mausta.

Kommentoiden voisit kertoa mikä on sinun suosikkimakusi varmaankin sadoista eri jäätelölajeista ja kaikkien vastanneiden kesken suoritan arvonnan ja tarjoan jäätelön isolla pallolla.