Kovin monta lauantain nostoihin lähtijää ei tosin paikalla ollut, mutta muuten salilla oli hyvä säpinä. Noin kolmekymmentä nostajaa on Simon muistokisoihin ilmoittautunut ja kymmenkunta tuosta joukosta löytyy Kisailijoiden riveistä. Jossu otti molemmat lajit alkurautoihin ja selvästi joutui vähän pidättelemään nostoissaan, joka on selvä nousukunnon merkki. Tyngän Jossu esitti myös lupaavia otteita ja selvästi parantunutta teknistä osaamista vaikka kävi salilla vasta kolmannen kerran.

 Trampoliinilla nilkkansa telonut Mile pystyi taas jo kevyesti harjoittelemaan, vaikka käyttikin pääsääntöisesti aikansa Miikan kannustukseen joka kovasti tavoitteli 120 kilon yhteistulosrautoja illalle, eikä siitä jäänyt kuin muutaman kilon. Eki ei täysin tyytyväinen ollut omaan kenraaliinsa, mutta jospa se kisatunnelma palauttaisi vähän kadonneita jalkavoimia. Itsekin palauttelin taas tempausta mieleen. Nopeudessa löytyi, mutta voimasta oli taas kadonnut jonkin verran pois. Polvi sentään oli tänään jo lähes oireeton ja se antoi lisävirtaa suorituksiin. 

 Illan kovimpia rautoja käsitteli tänäänkin maanantaina 200 lähes syväkyykystä ottanut Timppa. 4x140 ja 2x150 puhtaasti penkattuina sarjoina ovat sellaisia rautamääriä, että itse ei saisi ilman rautakankea romua inahtamaankaan telineiltä ylöspäin.