Tunnin lenkki iltahämärissä ennen saunaa teki hyvää ja oli jo muutenkin tarpeeseen, kun jostain kumman syystä vaaka näytti aivan ihmelukemia eilen. Ei ihan kasialkuisia, muttei paljon muutenkaan. Historian piston kävin kiertämässä sellaisella reitillä, että matkaa kertyi vähän yli kuusi kilometriä.

 Eilen kävin pikaisesti punttisalillakin samalla reissulla jolla vähän ensi lauantain mitalikahvitilaisuutta ennakkoon suunnittelimme toimistolla. Kova tyttötrio JoJoMa sillä aikaa värkkäili rautojen kimpussa ihan intona ja Jossu oli alkavan viikon kunniaksi ehtinyt jo harkkaenkkansakin tehdä työnnössä, eli 46 kiloa. Johannalle sitävastoin oli kotoa näytetty vihreää valoa sen merkiksi, että tie kisalavoille on vanhempien puolesta avoin ja tyttö tulikin tänään kotonamme käymään ja sain mieluisen tehtävän tulostaa liiton sivuilta uuden nostajamme lisenssipaperit ja sitoumukset maksettavaksi ja allekirjoitettavaksi. Tervetuloa siis Kisailijoihin J.K.K.

 Päivällä selvittelin Tanskan reissun kokoonpanoa ja kun en valmennusvastaavaa puhelimella tavoittanut, niin rimpautin sitten Annelle ja huomenna lupasi pääkallonpaikalla Vierumäellä istuva sihteerimme virallisen kisakokoonpanon liiton sivuilla julkaista, eli nukutaan siis yksi yö ihan rauhassa ja katsotaan sitten montako Köpikseen lähtijää Rautiosta löytyy. Muistakin ajankohtaisista asioista hetken keskustelimme ihan kissa pöydälle nostaen. Niin ne asiat selviävät, vai selviävätkö sittenkään?