Talvi tuli takaisin täydenkuun saattelemana tänne Pohjanmaalle ja aamun pilvipouta vaihtui iltapäivällä runsaaksi lumentuloksi ja vajaat kymmenisen senttiä oli kolmen jälkeen jo maa saanut ylleen valkeaa vaippaa. Alemmassa kuvassa on testattuna kameran ominaisuuksia hämärässä. Etualalle salaman valaisemalle alueelle nopea valotus ja taustalla olevalle lähes umpeen kasvaneelle polulle hidas. Kaikenlaista se tuo laite osaakin tehdä.

 Lumisessa metsässä kävelystä olisi voinut nauttiakin, mutta tankkaus meni vähän poskelleen. Tunti ennen lähtöä tuli syötyä reippaanlaisesti rosollia jonka parasta ennen oli siinä ja siinä ja iso omena  heti perään ja tietenkin mustaa kahvia iso mukillinen ja eihän siitä hyvää seurannut. Mutta kun lapsena opetettiin, että ruokaa ei jätetä lautaselle eikä muutenkaan pilaantumaan, niin minkäs teet. Nyt on sitten massu pullollaan kuin kinkeripossulla ja jokseenkin kipeäkin. Eiköhän se yön aikana kuitenkin rauhoitu tavalla tai toisella.

 Punttisali on saanut olla muutaman päivän puolestani rauhassa. Selkää säästelen ja polvea joka taas "tyhjättiin" tänään. Sen verran rautaiset asiat kuitenkin kiinnostivat, että kävin irc-galleriassa sissimässä nuorten nostajiemme edesottamuksia. Uusia kuvia olikin ilmestynyt sivuille vaikka ja mistä, mutta oli siellä myös komea kasin työntö Miikan esittämänä. Alkaa olla pojalla tangossa aikamiesten rautoja. 

 328629.jpg