Iso liuta kaupungin virkamiehiä oli saapunut haasteotteluun Pöllän 4h-kerhon liikuntaryhmän kutsumana ja vaikka viskaalien ilmeet eivät sitä kerrokaan, niin pujottelukeppien virkaa saivat tehdä ottelun ajan vikkelien rautiolaisnuorten vietyä heitä kuin sitä kuuluisaa pässiä narusta. Sinänsä rohkeita olivat kun tänne uskalsivat tulla. Välillä on sentään pitkä pätkä pimeää maantietä, jossa ei ole katuvaloista tietoakaan. Punttisali oli muutettu katsomoksi ja ennen harkkoja hetken aikaa katselimme muiden mukana värikästä tapahtumaa.

 Tanskan kävijät olivat ensimmäistä kertaa kotisalilla treenaamassa matkansa jälkeen ja jutusteluksi meni aika ajoin, kun sain molemmilta tyhjentävää raporttia sekä itse kisasta, että matkasta. Monenlaista pikku kommellusta oli lähes jokaiselle mukana olleelle sattunut, mutta iloisia ja tyytyväisiä olivat molemmat nostajamme kisareissuunsa kokonaisuutena.

 Kyllä salilla sentään harjoiteltiinkin. Jossu kokeili työntää viiskymppistä ja Johanna nelikymppistä, mutta eipä ne ihan kohdalleen osuneet. Mile vetäisi ihan ylimääräisen pikku työntötreenin ja kävi peräti ysissä asti. Juliakin oli taas paikalla ja helppo kaksvitonen työnnössä kertoi Iitunkin tuloskunnon olevan noususuunnassa. Tiiakaan ei malttanut näppejään raudoista irti pitää, vaikka farkut eivät ihan paras nostoasu olekaan. Lopuksi kun vielä seuraili Villen ja kumppaneiden reikäpallopeliä, niin sielläpä se taas oli yksi ilta nuoruudestani kulunut. Nimittäin seurantalolla. 

243976.jpg