Jos minä olen PuuPekka, niin mahtaakohan tämä sitten esittää PuuPääPekkaa. Sahan alakerran seinästä tämä erikoinen piirros kuitenkin löytyy ja siinä se on aina ollut, niin kauan kuin muistan, eikä tekijästä ole tietoa. Tarpeellista tavaraa siirsin tuohon tilaan tänään ja vahtikoonpa tämä herrasmies aikansa kuluksi omaisuuttani ettei tuli polta tai vintiöt tärvele, joita taas jäljistä päätellen oli käynyt sahalla reuhaamassa.

 Kovin rauhallista oli sen sijaan punttileirillä, sillä Pirjokin joutui tulonsa perumaan auton tehtyä tenän. Aikoi sentään Ekin kanssa ottaa huomenissa yhteisharkat Rautiossa ettei kenraaliharjoitus aivan kokonaan jäisi tekemättä.

 Iltasella oli vielä saunalenkin paikka. Koirajärven hiljaisuudessa hetken odottelin, josko suolle jotain elämää ilmaantuisi ja kyllähän odotus taas palkittiinkin. Surahdus vain ja hirvikärpänen oli etsimässä uutta kotia niskavilloistani. Vajaat kymmenen niitä sain noin tunnin aikana teilattua ja osa niistäkin ilmaisi olemassa olonsa vasta kotosalla. Lisääntymään päin ovat siis nämä pikku riiviöt.

158166.jpg