Kuu näyttäisi olevan paljon lähempänä kuin yleisesti luullaan. Sen kun kuuseen kurkottaa ja nappaa sakarasta kiinni. Sirpistä saisi hyvän pientareen niittovälineen ellei se sitten olisi juustoa ja päätyisi leivän päälle.

 Alun "huuhaa"-osion jälkeen voin kertoa että maan ja kuun etäisyys toisistaan on keskimäärin 384400 kilometriä. (Älypää tietoa.) Kauan menisi, jos kuuhun jalan lähtisi ja pyörälläkin taitaisi jo pelkästään menomatkalla tovi jos toinenkin viivähtää.

 Tänään oli urheilusta vapaa päivä. Puusavotta tosin jatkui päivällä ja illalla kävin Samin kanssa rannan nuotiopaikan testaamassa ja painonnosto ja sen harjoitteet toki olivat keskusteluissamme päällimmäisenä aiheena. Vaaka kertoikin illalla armotta miten munkkien ja käristemakkaroiden syönti ihmisen elopainoon vaikuttaa. Lähes kilo oli tullut lisää pitkän viikonlopun aikana. Taitaa olla vihannes- ja ananaskuuri alkavalla työviikolla edessä. 

 Tontin rajaojasta kuului iltasella sammakoiden kurnutusta oikein isomman joukon esittämänä ja kun paikalle hiippailin katsomaan, niin ojassa oli uimasilla myös heinäsorsa pariskunta. Ensimmäisen kerran näitä vesilintuja näin tässä lähes pihapiirissä soutelemassa. Ojassa on jonkin verran vettä läpi kesän. Todennäköisesti aikovat pesänsä rakentaa noille puskittuneille ojan varren pelloille.

74801.jpg