Kuva ja otsikko sen hyvin kertoo, kuinka paljon aktiivisia ja toiminnallisia vuosia seurallamme on jo takana. Noiden vuosien kunniaksi valmistui upea lähes kolmesataa sivuinen kirja ja tämä päivä pienine juhlallisuuksineen oli jo aikoja sitten sovittu kirjan viralliseksi julkaisupäiväksi.

 Täytekakkukahvien kera kirja esiteltiin ja myyntiin laitettiin ja samassa yhteydessä saivat Jossu ja Milekin PM-menestyksestään pienet kannustestipendit ja kukkaset. Alpo juonsi, Tapio avasi, Lauri kirjan tekijänä opusta esitteli. Rauno ja Iiris soitellen yleisöä hetken viihdyttivät ja itse sain kunnian virallisen osuuden päättää muutamalla sanasella.

 Kauaa ei historian lehtien havinaa ja kirjaa ehditty ihailla, kun jo harkat kutsuivat porukkaamme. Sellaiset aika rennot treenit olivat tällä kertaa. Liekö Annelin herkullinen täytekakku vienyt terävimmän potkun treenistä paikalla olleelta tutulta tyttötriolta, Mileltä ja minulta, mutta ainakin hyväntuulista ja iloista oli porukka koko harkan ajan. Liekö ollut ihan sokerihumalassa. Onneksi sentään ei kukaan koskaan ikinä ole puntteja yrittänyt oikeassa humalassa nostaa, saatikka vielä vaarallisempien aineiden vallassa.

247940.jpg