Niillä kun tankkaa sopivasti ennen treeniä, niin kylläpä jaksaa raudan kanssa temmeltää. Raaka tempaus lämppäriksi ja ek:t kaavalla 6-2, 60-100 kympin korotuksin oli illan oma aihe. Antti tempaisi 32.5 hymyssä suin rekakseen ja Julia työnsi 24 kiloa ja näppäsi vielä kilon enemmän rinnalle. Taudista toipunut Anu kokeili tempauksen alkuraudat (42) ja nälässä riutuva Maria samat romut. Jyrki opetteli tällä kertaa sukkasillaan työntönoston alkeita ja Timppa oli seurana kyykkutreeneissä tosin hieman kovemmilla romuilla kuin mitä itse tein.  Jukka ja Anssi olivat myös salilla ja Jukkaa sai myös informoida SM-kisojen aikatauluista ja järjestelyistä. Milen kanssa pyörähdettiin pojan kotisalilla tarkistamassa Leokon kiekot, josko ne kävisivät kisapainoiksi Kokkolaan ja hyviltähän ne uudet romut näyttivät. Lanttu oli saanut jostain väärää informaatiota ja luuli minulla olevan synttärit ja sain pojalta 70-vuotis kortin, joka esitti vanhaa muoria kissoineen. Ajatus oli kyllä kaunis. Uusi talonmies ihmetteli vielä talon tapoja. Ilmeisesti joku porukastamme oli käynyt päivällä salilla ja unohtanut oven auki ja mopojengi oli tietysti asian hokannut ja luikkinut sisälle tupakalle ja lämmittelemään.

 Kalajokilaakso-lehti julkaisi värkkäämäni kisojen ennakkojutun melkein sellaisenaan, vain pienin muutoksin. Kuusi palstaa oli leveyttä ja artikkelin keskellä vielä Junkkari-Hepe tempaamassa ihan värikuvassa. Kiitos ja ylistys siis Kunelle.

 Maria paineli saunaan tuulipuku päällä, pikku hiljaa pitää painoa alaspäin saada, muuten jää nostot tytöltä nostamatta. Ville lähti isänsä luo Kirkkonummelle ja Sami on, ei Luostolla vaan Rukalla lystinpidossa ison poikalauman kanssa.

 Kylmää on pidellyt 25.4 oli aamuyön kylmin lukema. Pysyypähän lintulentsu toistaiseksi ainakin aisoissa.