...viikko sitten temmattuun viiskymppiseen. Tuollainen tahti kun säilyisi kuukaudenkaan ajan niin olisipa aika hurjaa meininkiä. Salilla oli tosi hyvä meno päällä ja kaikilla nostajilla ja muillakin treenaajilla palava halu omiin tekemisiinsä ja kyllähän sellaisesta tarttuu innostusta jo ihan itseenkin. Parhaasta suorituksesta vastasi Miika joka näppäsi uudeksi tempausrekakseen 55 kiloa käydessään Jaakon kanssa jonkinlaista kisaa jonka panokset jäivät minulle hieman epäselviksi. Koko Jossu-kaartimme oli paikalla ja yllättävän nopeasti Tyngän tyttö on toipunut nostokuntoon ja parinkympin ylöstyönnöt lähtivät jo varsin terävästi. Iitu oli saanut Minna-Liisan mukaansa ja sai kaverinsa jopa muutaman kerran nostamaankin. Ekin treeniin kuuluivat työntö ja eekoot tällä kertaa. Jossu tempoi kolmeenkympiin ja Maria työnsi jälleen kuuskymppisen ja nyt siitä tehtiin ihan "elokuvakin" Myös Antti aloitteli tänään ja sai seiskan temmattua vaikka vähän rannettaan valittelikin. Molemmat lajit maksimeihin ottanut Jaakko sai parhailla nostoillaan ylös 62,5+75. Timppa haki kovia sarjarautoja penkistä ja äärimmäiset kovat 3x160 ja 5x150 saivat varmistajankin hieman ääntään kohottamaan.

 Pirjo ei sitten koskaan viime viikonloppuna Rautioon asti päässyt. Tänään on ollut Vetelin salilla viimeinen voitelu ja tekstiviestillä sen sujumista äsken tiedustelin. Keskiviikkona matka Ranskaan alkaa ja lauantai-iltana noin yhdeksän aikoihin toivottavasti pääsen blogin avulla kisakuulumisia  Bordeauxista kertomaan. Toistakymmentä nostajaa omasta porukasta on lääninkisoissa lupautunut alustavasti minulle lavalla rautaa vastaan taistelemaan ja se on ihan hyvä määrä tässä vaiheessa alkavaa syyskautta.

 Salilta oli suora jatkoyhteys vadelmanpoimintaan ja liki pari litraa kertyi tällä kertaa herkkua ämpärin pohjalle. Minäkin suurimman osan ajasta noukein marjoja enkä vain kahvitellut tai kuvaillut ötököitä niin kuin yleensä. Kurjet yllättivät taas matalalla ylilennollaan (3kpl) ja pyy kokeili kotiin ajellessa lentonopeuttaan aivan auton keulan editse.