tarjosi lenkkipolku kulkijalleen tänä iltana, mutta myös hienon tyynen nollakelin ja lähes täydenkuun taivaalle ihasteltavaksi. Yksinäinen urosteerikin vinttasi tien poikki lujaa vauhtia kohti soidinkankaitaan. Tappelu ja tytöt taisi olla mielessään. Kevään ensimmäiset pajunkissatkin bongasin tienvarrella ja kyllä oli jo aikakin tämä varma keväänmerkki nähdä.

 Kulkiessa oli hyvä päivän tapahtumia kertailla. Maria ajeli elämänsä ensimmäiset ajokilometrit autoa iltapäivällä autokoulussa, Piipun päivä kului Ylivieskassa hoitoalan koulun pääsykokeissa ja Teneriffalta tuli viestiä, että lämmintä ja hyvää keliä pitelee ja tummia ja karvaisia miehiä on joka paikka väärällään. Ei tuntunut Suomen loskakelit juuri kiinnostavan.

 Paikallinen lehti julkaisi heille toimittamaani kisamateriaalia viikonlopulta peräti puolen sivun verran oikein värikuvan kanssa. Ei mennyt hukkaan äpöstykseni sähköpostin lähettämisen parissa yötä vasten sunnuntai-iltana. Salillakin käytiin pikku keikka alkuillasta heittämässä. Jalat ja vatsa olivat itsellä rääkin kohteena. Lauri onnistui tempomaan 32,5 kiloa eli teki pikku parannuksen harjoitusennätykseensä. Osa pojista harjoitteli ihan intona mopolla seuran pihalla keulimista ja Tumppia oli joku losauttunut naamariin koulupäivän aikana ja mies näytti kasvojen toiselta puolelta pahasti pandakarhulta, sen verran reippaasti oli silmä tummunut. Muutama verkkapuku sovitus saatiin aikaiseksi ja Rebekalle lisenssi. Siinäpä Kello-keskiviikon kiihkeimmät tapahtumat tulvaa ja trulleja odotellessa.

63847.jpg