Eipä auttaneet nämä vahvat Mikon tekemät lihaksikkaat kehykset kuvan nostajaa, vaan kolme kolahdusta ja suihkuun lähtö oli päivän saldo. Ensi vuonna Tuukka kyllä ehtii tilanteen paikata moneen kertaan.

 Kisailijoiden kolmen koplalla sujui paljon paremmin Kahdeksaantoista kisanostoon tuli vain kaksi pummia ja henkilökohtaisia lajiennätyksiä tuli jokaiselle joista parhaana Milen huipputempaus kuuskakkoseen (86kg) Junkkari-Ramin pe-noteeraukset saivat väistyä niin poikien, nuorten kuin miestenkin tilastoista. Työntö antoi saldoksi 101 kiloa eikä 106 kilon kääntökään huono ollut, vaikkei 14-vuotias naskali romun kanssa kyykystä ylös päässytkään. Iso-Veli Miika varmisti sarjan kaksoisvoiton Kisailijoille parannellen omia ennätyksiään lähes joka nostolla ja samalla syntyi myös se kuuluisa kuuden putki. Jopa miestenkin SM-raja tuli kohtalaisen lähelle vain hieman viiskutoseen ylipainoisella miehellä tuloksella 140kg (62+78)

 Johanna ei jäänyt yhtään poikia huonommaksi, vaan tempaus parani kahteenkin otteeseen ja työntöön tuli kilon verran parannusta. Tuloksena viiskolmoseen ihan mukavat 31+41=72 ja viimeinen työntöyritys nelikolmosesta oli sen verran hyvä, että todennäköisesti tammikuun kansallisissa on Tyngän tytöltä lupa odottaa hyviä suorituksia.

 Leila ja Tenho ottivat tuomarikorttiinsa merkinnät, minä join termarillisen kahvia ja kuvailin jonkin verran kilpailun alkupuolella ja Johanna jatkoi zoomaamista kisan puolesta välistä. Paikalla oli mukavasti 18 nostajaa ja peräti neljästä eri  seurasta, eli ihan valoisissa merkeissä vuosi punttitaiston osalta päätettiin. 

320629.jpg