Ei nuo happamat näy kelpaavan kuin kuvien koristeeksi. Eli, viho viimeisen kerran on tarjolla pihlajanmarjoja. Halogeenivaloa, sopivasti zoomausta, aikaa riittävästi ja iso mäntypölökky eli pohojalaisittain ruhumo jalustaksi ja eikun suljin auki ja hetki  hengittämättä hiljaa ja närhien pähkinärouheesta jo monena päivänä tyhjentämä lintulauta on ikuistettu kera marjojen.

 Tänään on ollut urheilusta vapaata. Kengät sentään Saarijärveltä tilailin ja Sakke lupasi ne ihan rahtivapaasti postin kautta asap. toimittaa. Saarijärveltä löytyy lauantai-aamuna muutakin kuin postimyyntiä harjoittava urheiluliike. Pirjo ponnistaa iloiseen joukkoomme mukaan vasta ihan viime metreiltä. Tempaus tuntui Pulkkisten emännällä sujuneen, työntö oli ollut päivän treeneissä raskaampaa, mutta ovathan kilotkin toki kovempia. "Mamman" kanssa maailmalle lähtö oli myös Pirrellä ensi vuoden haaveena. Joko toukokuussa Kyprokselle, tai elokuussa Unkariin. Veteraanien EM-kisat käydään nimittäin Limassolissa keväällä ja pustan pojat ja tytöt pistävät ihan MM-kisat lajissamme pystyyn elokuulla.

 Eilen iltasella törmäsin erikoiseen kommenttiin eräällä keskustelupalstalla ihan muuta tietoa googlen avulla etsiessäni,  Eräs hyvinkin aktiivinen kommentaattori kertoi painonnoston olevan Suomessa kuollut laji. Ajattelin ensin, että kirjoittelen asiasta oman mielipiteeni samalla kertoen, että kyllä Suomen punttikartalla vielä muutama kirkaskin valo tuikkii toiminnan merkkinä. Annoin kuitenkin asian olla, sillä kyllä tässäkin asiassa teot ovat puheita ja kirjoituksia tärkeämpiä.

262743.jpg