Arvoisa Korvatunturin Herra. Alunperin tarkoitukseni oli toivoa sinulta uutta polvea, mutta ajattelinkin sitten siitä toiveesta luopua, kun pelkäsin että laitatkin pakettiin vahingossa poron polven. Onhan se kyllä nätti ja siro, mutta kun se on niin kovin karvainen, niin klenkkaan kuitenkin tällä omallani ainakin toistaiseksi.

 Sinullahan on se poro, Petteri kera punanenän, niin siitä värikkäästä nuuskimesta minä sain ajatuksen, että voisitko sinä Joulupukki, laittaa nämä dobing-aineita käyttävät urheilijat kuriin ja ojennukseen.

 Harrastan itse painonnostoa ja jonkin verran siinä  kilpailenkin ja valitettavan usein lajimme ylittää uutiskynnyksen kiellettyjä aineita tai menetelmiä käyttäneiden urheilijoiden toimesta. Epäilen ettei porosi nenä suinkaan ollut punainen Petterin vasana jängällä kirmatessa, vaan olet itse sen taikonut sellaiseksi.

 Nyt pyytäisin että, saisin Joululahjaksi sellaisen laitteen esim. pienen maton tapaisen, jonka päältä nostajan olisi kisalavalle kuljettava ja jos asiat eivät ole kohdallaan, niin henkilön nenä muuttuisi siinä kontrollipisteessä punaiseksi ja alkaisi vilkkua ja jos hän varoituksesta huolimatta jatkaisi matkaa kisalavalle, alaskomentosummeri törähtäisi välittömästi soimaan vaikkapa nostajan takapuolel(s)ta kestäen esim. noin kymmenisen sekuntia hyläten samalla automaattisesti suorituksen.

 Jos taas kysymyksessä olisi ns. "sillä hetkellä puhdas urheilija" niin nenä muuttuisi myös punaiseksi, mutta ei vilkkuisi ja hän saisi itse päättää jatkaako kilpailuaan, vaikka tietääkin että harjoituskauden metodit ovat paljastuneet.

 Rehdin ja rehellisen henkilön kohdalla nokka olisi tietenkin sellaisen kauniin tuoreen ja vihannan kuusenhavun värinen, vähän näin Joulun kunniaksikin ja tie kisalavalle olisi sitä kautta avoin ja vapaa. Sellaisiakin aidosti puhtaita  urheilijoita vielä löytyy ja paljon enemmän kuin moni arvaakaan....

 ....ainakin toivoisin niin.  - Pekka 50v.-