Maggie Reillya kuunnellen ja lintujen talviruokailua katselen samalla kun loihdin ensimmäiset tekstit "blogiini". Sanaa blogi en vuosi sitten ollut vielä kuullutkaan. Kyselemällä, tutkimalla, päättelemällä ovat termit pikku hiljaa aukeamassa tähänkin maailmaan.

 Puntinkolistelu, kävely "henkeni edestä" ja moni muu ihmisen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin liityvä teema tulevat olemaan tämän päiväkirjan keskeiset teemat, luontoa ja sen ilmiöitä unohtamatta.

 Vajaan tunnin mittaiset kävelylenkit noin 3-4 kertaa viikossa ja lisänä noin kolme punttitreeniä kuuluvat tällä hetkellä ohjelmaan, jonka tehtävänä on pudottaa reilusti elopainoa ja saada verenpainelukemat hallintaan ilman lääkitystä.

 Iltapäivän etukyykyt tehtynä kaavalla 5-1 , 60-100, vatsalihaksia piti tietenkin kiusata sen mitä jaksoi. Musta kahvi ja hapankorput päivän eväänä eivät ihan huipputehoja antaneet, treenin jälkeen sai sentään hyvinmaustettua tortillaa ja tyrnisoppaa. MTK:n 60-vuotis juhlaa järjestämässä ollut naisporukka antoi vähän palautetta kylän nuorisosta ja punttiporukastani, kun olivat kesken heidän torstai-jumppansa näpänneet koko mörskän pimeäksi sähkötaulun pääkytkimestä. Hyvin on mennyt valmennusoppi perille vintiöille.