Eilen kellon viisarit ja aika yleensäkin näytti sisarusparvemme vanhimmalle eli Enskalle hetkeä jolloin yleensä siirrytään työelämästä ansaituille eläkepäiville. Tiku(i)sta itselleen ja samalla monelle muullekin leipänsä hankkinut isoveli ei kuitenkaan vielä pariin vuoteen aikonut yrityksensä vallankahvasta luopua ja ehkäpä tämä jatkoaika on ihan tarpeellinen sukupolvenvaihdostakin ajatellen.

 Tyvestä puuhun todella kongreettisesti kavunneesta miehestä olisi juttua pienen romaanin verran, mutta tämä ei ole oikea paikka niistä ihan kaikista kertoa. E.T:n tähän päivään kuuluvat mm. antiikin keräily ja meneillään on myös oman kotitalon pikku sisäpintaremontti.

 Puun moninaisen hyötykäytön mahdollisuudet veljeni oppi jo hyvin nuorena: Mitä lie oli taas touhunnut ja tiesi, että kohta tulee ahterissa kuumottamaan  Sanni-äidin kädenjälki kurituksen merkkinä. Hätä keksi keinon ja leveä laudanpala housujen sisäpuolella meni tuomiota ja rangaistustaan saamaan ja sillä kertaa kekseliäisyys palkittiin ja hymyyn suli ankaranakin kasvattaja tunnettu äitini suu, vaikka varmaan vähän sattuikin palikkaan läsähtäneeseen avokämmeneen.

 Onnea EeTee, kuuskytviis vee. Toivottaa pikkuveli PeeTee. 

 129900.jpg