Jokirannasta palatessani sahan välikössä kopsahti kuusen käpy melkein suoraan päähäni ja kyllähän se piti arvata kuka teosta oli vastuussa. Yläsahan ylimmältä ikkunalaudalta sitten piti jäädä katselemaan, että osuiko kohdalleen ja tuottiko pommitus tulosta. Taitaa olla samaa sukua suoraan alenevassa polvessa sen Kurren kanssa jota aikoinaan ihan vain pikkuisen hännästä nykäisin. Kauas kantaa perimätieto ajassa taaksepäin näilläkin pörröhännillä.

 Bingokeikka oli iltasella hoidettavana ja hyvin meklarointi onnistui vaikka pelkäsinkin, että pahat yskänpuuskat saattaisivat hommaa vaikeuttaa. Pieneen aiheeseen liittyvään runoon olen myös saanut julkaisuoikeudet (kommentit) ja riimien laatija tapaa itse Etelä-Pohjanmaalla käydä bingoja huutelemassa.

 Tyttöenergiaa oli salilla ennen bingoa ja Jossu käänsi ensimmäisen kerran viiskymppisen rinnalle ja Johanna näytti ylöstyönnön mallia kokeneemmilleenkin parantamalla enkkaansa jo kolmekakspuoloseen. Hanskilta tuli myös aamupäivällä tekstaria suoraan vanhainkodin kellarista. Oli just työntänyt aamupainoni verran (79kg) rautaa suorille käsille ja erittäin hyvä uutinen oli se, että Töysän kisoihin oli lisätty veteraaninostajille omat sarjat.

196858.jpg