Tai oikeastaan käymässä  Piipulla ja Petellä ja Petekin on töissä. Iinalla ja Killillä ei  ole töitä, mutta ne viettävät silti kissanpäiviä, eikä se ihme olekaan, sillä kissojahan ne ovatkin. Matka jatkuu kohta punttitreeneihin ja niistä tunnelmista vielä iltasaunan jälkeen.

 Luulin, että yksikseni joudun treenailemaan, kun vasta kahdeksaksi salille tähtäilin, mutta Maria olikin saanut kolme kovaa Jiitä treeneihin mukaan. Eki hoiteli kansalaisopiston jumppakeikat alta pois alkuillasta ja kävi myös paikalla muutaman kovan kyykkysarjan ottamassa.

 Nuhaisen Jossun piti kevyesti tempailla ja niin tyttö tekikin. Tosin työnsi siinä ohessa neliseiskan, otti viiskymppisen rinnalle ja käänsi vielä viiskakkosen. Ihan hyvä flunssa tuntuu olevan. Johanna tälläsi helpohkosti kolmeviitosen todella suorille käsille ja jatkoi tempaustekniikkatreenejään. Maria työnsi jälleen kuuskymppisen ja hyökkäsi kuuskolia vastaan kaksi kertaa. Nätisti rinnalle molemmat, mutta ei se romu tarttunut vieläkään.

 Jaakon haastoin tempauskisaan ja se tuotti nuorelle miehelle oman rekan (67,5). Tosissani sain nostaa ja seiska jäikin heti ensi kerralla kohdilleen. Tosin maanantaiharkan perusteella sen tiesinkin olevan nostettavissa. Varoen kyykkyä muutama sarja  ja kauniiksi lopuksi vatsaa kera vitosen kiekon. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä ilta siis poislukien esitykseni jalkavoimien räjähtävästä käytöstä, joka päättyi suoraan mankkuastian laidalle roiskauttaen peltisen astian sisällön pitkin salin lattiaa. Kyllä pompussa vielä löytyy. Reuna oli sentään viiden tuuman korkeudella lattiasta.