Oton-päivän kunniaksi kävimme päivällä Leilan kanssa Mammaleonessa ihan ulkoruokinnassa. Pastaa, polloa ja persiljaa sisälsi annokseni ja sen verran tuntui olo painavalta kotiin tultua vaikka kanapohjaista ruokaa söinkin, että pikku päikkäreiden jälkeen vedin isot saappaat jalkaan ja häivyin metsäautotielle kalorien polttoon. Koirajärven piston kävin sitten kiertämässä, siten että tunti kertyi taivalta raskaita metsurinkenkiä raahatessa. Sade "virkisti" mukavasti tuulen kanssa ja vielä kun vasemman jalan kantapäähän hiertyi isohko rakko, niin eiköhän siinä päivän herkuttelut kuittautuneet korkojen kanssa.

 Melkein samantien sitten lenkiltä palattuani oli edessä salille lähtö. Pihalla odottikin jo porukkaa ja Tero oli kotoaan lainannut traktorin kulkupelikseen täydessä metsävarustuksessa, ei sentään ollut kuormaa päällä kärryssä ja Milko ja Miika olivat myös hyttiin ahtautuneet. Mile oli kotisalillaan kääntänyt rinnalle peräti 102 kiloa ja kertoi irc-galleriasta löytyvän suorituksesta kuvallinen todiste. Tero ja Miika työnsivät molemmat harkkaennätyksensä (67,5) ja pojilta on lupa odottaa ensi lauantain kellarikisoista seiskalla alkavaa työntötulosta. Maria ja Jossu tekivät työnnön perustreenit ja Julia harjoitteli kevyesti luvaten keskiviikkona panostaa harjoituksiin kovemmalla asenteella. Raution Johanna oli myös pitkästä aikaa paikalla ja hyvin oli onnistunut kuntonsa säilyttämään vaikkei pitkään aikaan tyttöä ole kotisalilla nähtykään.

 Oma aika kului puhelimessa vanhoja selvitellen ja uutta suunnitellen ihan Pirjon mahdollista MM-reissua myöten, jonka toteutuminen alkaa olla viittä vaille valmis ja kun nostaja itse oli seuraltamme vailla vain osanottomaksua, niin toivottavasti seuramme värit syyskesällä Ranskassa nähdään. Muutaman kyykyn tein itse, mutta vasen polvi ei ollut tänään yhteistyöhaluinen. Vatsalihakset sentään kestivät kunnon harjoitusta.