Osteopaatin käsittelyyn ajellessa poikkesin Alavieskassa hieman reitiltä ja kuvasin tämän erikoisuuden eli tuulenpesäkuusen. Pari vuotta sitten se hakkuun jälkeen tuli näkyville ja ohikulkijoiden ihmeteltäväksi.

 Selkä- ja niskanikamat saivat myös ihmettelemistä, kun asiansa osaava mies niitä aikansa käsitteli. Alaselkä tosin on vielä aika murjotun tuntoinen, mutta parin päivän kuluttua tilanteen pitäisi olla jo paljon parempi. Niskaan jäykkyyteenkin löytyi välitöntä apua, ja pää kääntyy taaksepäin, jos ei nyt ihan kuin pöllöllä, niin ainakin melkein. Akupunktiosta sain myös paljon tietoa alan asiantuntijalta ja tämän vanhan kiinalaisen taidon hallitsijalta.

 Urheilu puolella vedetään hieman henkeä. Johanna tosin oli temmannut tänään enkakseen 30 kiloa ja uuden kymmenluvun saavuttaminen on aina hieno juttu. Kansallisen kisan anomus lähti faksaten liittoon ja alkuviikosta ilmestyneessä liiton Tempaus-lehdessä oli runsaasti asiaa myös omasta seurastamme ja sen nostajista ja osin ihan runomuodossa. Rautaista "Taapermannia" siis oli tarjolla. 

306932.jpg