Kymmenen nostajan voimin tämän illan kisat käytiin ja ilahduttavaa oli se, että lähes koko 17-vuotiaiden Sm-nostoihin Rovaniemelle kuun lopussa lähtevä ryhmä oli paikalla. Kolmen tyttönostajan ryhmässä ainoa ennätystään parantanut oli Rebekka, joka pikku hiljaa työnnössä alkaa hätyyttelemään kolmenkympin rajaa. Lauri ja Antti päätyivät samaan yhteistulokseen, eri sarjoissa tosin, mutta tämä tietää tiukkaa kamppailua puolentoista viikon päästä Rautiossa nostettavissa 17v-pm kisoissa poikien alimmassa sarjassa, eli viiskymppisissä. Antin viimeinen työntö antoi viitteitä siitä, että seuraamme on kehittymässä uusi työnnön kyykkytyylintaitaja, jos vain harjoitusintoa pojalla riittää.

 Miikan vähän takkuiltua tempauksessa ja kun työnnön riskikorotuskaan ei tuonut nuoren miehen toivomaa tulosta, pääsi Tero tällä kertaa kuittaamaan kaverusten välisen kisan kymmenen kilon erolla edukseen. Käänsipä vielä lopuksi 71 kiloa rinnallekin, mutta kyykkyyn jäi nosto vielä tällä kertaa.

 Jaakolle rauta oli myös kevyttä tänään. Tempaukset eivät tosin aivan kohdalleen osuneet, vaikka tehoja riittikin vaikka muille jakaa. Työntö sujuikin sitten todella mallikkaasti ja kasin ylöstyöntö oli yksi illan parhaista nostoista. Ana oli vielä hiukan puuduksissa viikonlopun leiristä ja työpäivästään. Teki kuitenkin kovan perustuloksen 170 kiloa kuuskakkoseen. Timppa nähtiin lavalla pitkästä aikaa ja voimaa käyttäen kasasi 200 kiloa lähes leikitellen. Kovat kympin lajikorotukset olivat sitten liikaa, vaikka ysin tempaus jo pään päällä hetken keikkuikin.

 Maria huolsi ja valmensi nuorimmat nostajat. Ekin kanssa tuomaroitiin sivulta levynvaihdon välissä Jussin keskeltä antaessa alaskomennot ja kun pöytäkirjat ja kuulutuskin olivat varmoissa käsissä, niin mikäpäs meidän oli tänään kotisalilla omin voimin kisaillessa.

 Omaan päiväohjelmaan kuului myös lääkärissä käynti. Pitkään tulehdusnestettä kerännyt polven etuosa tyhjennettiin ja tilalle laitettiin samasta reiästä hiukan kortisonia vaivaa parantamaan. Tiedä vaikka tässä vielä kesän päälle  taipuisi tanssimaan. Hyvää liikuntaa nimittäin sekin on.

 

75968.jpg