Mitä vielä talviloma just alkanut ja everything is under the control. Tai sitten ei. Viisi päivää yleisiin SM-nostoihin jäljellä ja puolet nostajista (4) oli iltatreeneissä paikalla. Mile ja Antti vetivät hyvät perustreenit. Milkon helppo 65:n tempaus ja Anan ysikympin työntö kertoivat kunnon olevan kohdallaan lauantain koitokseen. Malia tyytyi vasta hierotulla selällä lähinnä tankojumppaan ja Eki veti muuten vaan jo kevyemmän kaavan mukaan, kun takana on todella rankka ja pitkä harjoitusjakso. Reilu viikko sitten Finlandian hiihtänyt Insinööri-Anu taisi olla muuttohommissa ja Jossu oli lähtenyt Etelä-Suomeen sukulaisiin lomaviikon ajaksi. Eipä haittaa kunhan vaan on lauantai-aamuna Kokkolassa paikalla ennen aamu kymmentä.

 Pari erittäin positiivista asiaa liittyi myös iltaan, joista toinen oli negatiivinen, eli Milen joulukuinen Äänekosken doping-näyte, jonka tulokset olivat vasta tänään postissa tulleet. Julia yllätti koko porukan tuomalla ZZ-top bändin jäsentä muistuttavan isänsä mukaan harkkoihin ja olipa vielä opettanut iskälleen kyykkytempauksen perusasioita, joita sitten porukalla hämmästellen ihastelimme. Siis sitä tytön isän intoa ja osaamista. Lanttu ja Malian Antti kävivät pientä työntökisaa ja Tero kävi esittelemässä jaloissaan olevat piilolihaksensa kyykkytelineiden ääressä. Raskaasta kalustosta olivat paikalla Timppa ja veljensä Juha omaa väriään iltaan antamassa.

 Sosiaalista kanssakäymistä lähinnä oli oma touhu. Pari nousua raakaa rinnalle otin ysiin asti, vähän tahkeasti kiipesivät, puolen tunnin unet vähän ennen treeniä taisivat vähän syödä terävyyttä. No kasvava nuori tarvii paljon unta. 

 Treeneistä pääsikin sitten suoraan seuramme johtokunnan kokoukseen. Pari tuntia siinä ruodimme seuramme tulevia kisoja ja tapahtumia, joita toimintamme tuleva 75-vuotis juhlavuosi tuokin paljon tullessaan. Liikkuipa paikalla jopa huhu, että yksi jäsenistä ensi syksynä täyttäisi ja viettäisi tasakymppejä. Kukahan kumma mahtaa olla kysymyksessä mietiskelin, kun poistuin paikalta puolikuun valaisemaan kylmään kevättalven iltaan.