Nämä alla olevat lintukuvat otin tavallisella pokkarilla kevättalvella -03 ja tästä komeasta homenokasta on pikku juttu maaliskuulla otsakkeella korpimetso.  Korpeen tulee pääsemään Samikin talven ja kevään aikana, kun sodankylässä joukko-osastoksi oli määrätty sissikomppania. Tekstarien avulla nimittäin vähän kuulumisia iltasella vaihdettiin.

 Hiljaa hiipien sai jäisellä metsätiellä iltaselle edetä ja peruslenkki taisi viedä kauemman aikaa kuin koskaan, mutta upea tähtitaivas hyvitti kyllä paljon vaikeita olosuhteita. Ilma oli sentään jäähtynyt pakkasen puolelle ja se  antoi hieman lenkkarille pitoa.

 Salilla oli alkuillasta mukava meno päällä. Jossu ja Johanna tekivät lähes enkka-rautojaan ja jäätikkölipat nakannut Eki tempaisi viiskakspuolosen. Mile ja Miika kävivät myös seurantalon rautojen keveyttä testaamassa ja Marian raportti kertoi loppuiltaa kohti treenaajien koon kasvaneen koko ajan. Onneksi ehdin aikanaan alta pois. Muutaman tempaussarjan sain sentään itsekin tehtyä eikä homma ihan toivottomalta tuntunut.

337713.jpg