Taas käytiin salilla punnertamassa reilu tunninverta alkuillasta. Tosin punnerrus kilpailumuotona poistettiin painonnostosta 70-luvun alussa ja tänäpänä jos kisalavoilla punnerrus taitojaan kovin esittelee niin saattaapa nostoja arvosteleva kolmen hengen tuomariryhmä kertoa oman kantansa suorituksesta punaisin valoin. Käsivarret kerralla suoriksi siis.

 Nuhainen Maria jätti omat treenit väliin ja veti Johannalle ja Laurille asiallisen tekniikkapainotteisen harjoituksen. Lanttu tosin innostui sen verran, että tempoili karvan verran yli kolmenkympin, joka ennätystaululle toimestani kirjattiin. Jossu kokeili raakaa tempausta hyvällä menestyksellä ja rymisteli vielä kovat etukyykyt treenin loppuun. Eki paneutui tempaustekniikkaan ja kokeili telineiden ääressä maksimit takaa. Aika lähelle satkua jo pääsikin. Mikäs siinä oli kyykätessä, kun Timpan kanssa kahtapuolta suorituksia varmisteltiin.

 Ai mitäkö minä siellä tein. No just ja just sain käteni mankkuun sotkettua. Rauta painoi tänään kuin kivireki. Oli vähän oman treenin kanssa sellainen E.V.V.K. tunnelma. Kun ei kulje, niin ei kannata hakata päätä seinään. Niin kerta!