Kovin oli erilainen iltataivas kuin sunnuntai-iltana tänä ehtoona, mutta onneksi ehdin alkavan sateen alta pois. Itse en sokerista ole enkä sateeseen olisi sulanut, mutta kamera olisi saattanut kosteudesta kärsiä, kun en sille mitään suojaa mukaan ottanut. Ilma oli todella raikas ja hyvä kulkea ja tuo suosikki koivuryhmäni, joka tuolla oman taimikkoalueen takana naapurin palstalla ilmoille kohoaa, piirtyi todella upeasti lähestyvää saderintamaa vasten.

 Maailmanmestari oli kotiinsa Veteliin palaillut ja väsynyt mutta onnellinen nainen puhelimeen vastasi, kun viimeinkin pääsin häntä onnittelemaan. Vähän vielä harmitteli niitä paria kiloa jotka tulostavoitteesta jäivät puuttumaan, mutta aikoi Rautiossa asian korjata ja sen satakakskymppisen kasata. 26 nostajaa on ilmoittautuneita listoilla ja huomenna juttua siitä, kuinka kisa tulee sujumaan vähän ennustellenkin.

 Liitosta (SPNL) kyselin päivällä  ensi vuoden SM-nostojen perään ja lauantaisen johtokunnan kokouksen saldona seuraavilla paikkakunnilla ensi vuonna mitskuista ja kunniasta taisteellaan. Koululaiset Kurikassa ja opiskelijat Porissa. Huru-ukot ja -akat Parkanossa, eli se on hiinäjahiinä saako olla yötä. 17-vuotiaat matkaavat Tampereelle ja parikymppiset ja ihan vähän vanhemmatkin Töysään ja miksei sieltä vaikka säkällä shoppailemaan Tuuriin. Parhaan tiedon säästin viimeiseksi eli yleiset painonnoston SM-kisat vuonna 2007 on myönnetty Rovaniemelle. Vähäkö oon onnesta soikeana.

 Liiton kilpailukalenteriin olivat ilmestyneet illan aikana nämä samat tiedot hieman virallisemmin ja myös alustavat kisapäivät ja järjestävät seurat olivat jo siellä listattuina. 

169778.jpg