.. hyökkäsi Jaakko ensimmäistä kertaa salilla iltasella tosissaan rinnalle vedossa. Viiden kilon päähän pääsi kunnialla, mutta tasaraha peri vielä voiton vaikka vetokorkeus käännössä olisi jo riittänyt onnistuneeseen alle menoon ja pomputukseen, mutta ensituntuma rajuun rautaan on saatuna ja siitä on hyvä jatkaa.

 Jossu ja Johanna touhusivat harkoissa ihan intona niin kuin yleensäkin ja Timpan kanssa osaksemme lankesi lähinnä salipalvelijoiden osa.  Treenin jälkeen mietittiin tosissaan vaihtoehtoja raaka- kyykky- vai perinteinen kunnon saksityöntö. Kaksi edellämainittua ovat suurimmalle osalle nostajista hyviä apuliikkeitä, mutta kyllä parhaista parhaimmat nostajat luottavat saksityyliin.

 ------------------

 Alkaa olla helmikuu lähellä, itse asiassa kolmen vartin päässä ja taas saa kääntää puhtaan kalenterin lehden esille. Ostinkin eilen tämän vuotisen von Wright-aiheisen lintukalenterin. Tammikuuta juhlisti lunni ja huomenna on kalalokin vuoro ottaa komento neljäksi viikoksi. Muutakin siivekkäisiin liittyvää tarttui mukaan. Lintukirja ale-hyllystä, muutama kilo pähkinöitä ja vielä yksi ruokinta-automaatti pihapihlajien oksia painollaan taivuttamaan.