Alunperin, kun nämä sivut avasin minulla oli tarkoitus käyttää ja hyödyntää vuodatuksen palvelua lähinnä tiedotukseen oman seuran nostajille tulevista tapahtumista ja tilaisuuksista. Ensimmäistäkään tiedotetta en vielä ole saanut aikaiseksi, mutta tässä tulee vähän informaatiota loppukesän ja syksyn touhuista.

 Muutama nostajistamme on puurtanut punttien parissa läpi helteisen kesän ja hatunnosto aluksi heille. Itse aloitan säännöllisen epäsäännöllisen harjoituskauteni maanantaina 14 elokuuta puoli seitsemän paikkeilla iltasella. Sen tarkempaa ajankohtaa en tässä vaiheessa osaa vielä sanoa. Kahden viikon päästä lauantaina (19.8) onkin sitten jo tarjolla leiripäivä Rautiossa ja sen ohjelma ja aikataulu ilmestyy salille alkuviikosta. Pirjo ainakin aikoi paikalla olla koska tarvitsee ennen Ranskaan lähtöään harjoituksen tai kisan jossa saa kuntonsa ja rajansa testata ja tosi testiin Vetelin tyttö pääseekin heti viikon kuluttua eli 26 päivä Bordeauxin MM-lavalla.

 Elokuun loppupuolelle suunniteltu Kokkolan SM-kisoihin liittyvä talkooväen ja nostajien yhteinen palaveri ruokailun merkeissä on vielä vaiheessa ja ilmeisesti Elbasta ei ole vapaata tilaa löytynyt. 

 Lisenssikausi vaihtuu myös syyskuun alussa ja nyt palataan takaisin entiseen malliin, eli kalenterivuoden mittaisiin kausiin ja senpä takia seuraavalla lisenssillä mennäänkin sitten eteenpäin peräti 16 kuukautta, mikä tarkoittaa, että nostolupa ja tempaus-lehden tilaus on voimassa vuoden 2007 loppuun.

 Lääninmestaruuskisat omalla tutulla talolla 2.9 ja Rovaniemen nuorten SM-nostot kuun puolessa välissä ovat syyskuun tärkeät koitokset. Rovaniemen kisa on myös tärkeä näyttöpaikka Tanskan lokakuisia nuorten PM-nostoja ajatellen. Samalta kuulta löytyy sitten kansallista kisaa ainakin Töysästä ja Oulusta.

 Minä aion löytää itseni huomenna Raution bingosta myllyä pyörittämästä. Tulethan sinäkin mukaan hyvään seuraan.