Iitu ottaa vähän tuntumaa penkkipunnerrukseen. Tangossa rautaa 130 kiloa. No oikeasti tyttö on tempaustreenistään pikku tauolla ja Timppa oli sunnuntai harkkojen tähti punnertaen uudeksi enkakseen 180 kiloa. Olisikohan parikymmentä kiloa matkaa Anssin tekemään salienkkaan joka lienee se tasaluku eli 200 kiloa. Pitänee kysyä Mikolta.

 Johanna teki hyvän työntötreenin ja kakkonen neljälläkympillä onnistui varsin helposti asenteella nostaen. Julian kyykkytempaukset olivat myös jo varsin varmoja ja kun pikku kierto ja käsivarsiveto jää pois, niin hyvä on tytön alkaa valmistautumaan kohti kevättä ja Tampereen matkaa.

 Haalareihin ja pipoon sonnustautunut punaposkinen hiihtäjätyttö toi sekä hyvää että huonoa viestiä Ison-Juhkun tempaustreeneistä. Suorastaan ylikunnossa ainakin tempauksen osalta alkaa olla superin edustajamme. 145 ja 147,5 olivat olleet viikolla kevyttä rautaa ja ylihän ne olivat pyörineet mikä ei välttämättä ole huono uutinen, mutta se että neliseiska oli mennessään kättä vähän vääntänyt oli se Jobin-posti. Kahdeksan kisailijaa on rajan tehnyt, mutta moniko Ounasvaaralle tositoimiin neljän viikon kuluttua kiipeää, vai päättyykö matka tunturin juureen. Lapin noitaa tässä kohta tarvittaisinkiin että kaikki saataisiin terveenä lavalle.

 

401554.jpg