.. viimeisen kuva-aiheen valinnassa oli aika helppoa päätyä tähän peippopariskuntaan  Lieneekö Wrightin veljeksillä ollut paperista pulaa, kun ovat lautasiinkin piirrelleet hienoja teoksiaan. Sinänsä tuollaiselta vadilta on hauska syödä terveellistä aamukaurapuuroa ja varmasti tulee kaavittua kaikki Eloveena naamariin kun jänskättää, että minkähän lintuaiheisen posliinivadin äiskä on tänä aamuna valinnut apekipoksi. ( Oikeasti minulla on vain yksi tällainen ja sekin tuontitavaraa, koska pohjassa lukee että "Arabia" tai jotain. )

 Kauppareissulla kävin salilla istuksimassa hetken ja seurailin samalla Milen treeniä, muutamaa päivää ennen h-hetkeä. Alkupainot ja niiden jälkeiset korotukset alkavat olla pojalla tiedossa. Jere yllätti ja kävi testaamassa työntökuntoaan ja ilmoitti samalla, että pitäisiköhän alkaa taas nostelemaan, siis painoja nimittäin. Hyvä päätös, sanoin minä. Viiskutosista hyvää sijoitusta hakeva Sami viestitteli illalla ja kertoi Teka-ajokokeen onnistuneen hyvin. Sillä härvelillä taitaisi päästä vaikka Ounasvaaran hyppyrimäen päälle, vaan saattaa olla etteivät Sodankylän sissikomppanian kouluttajat poikaa päästä kisareissulle sillä laitteella. 

 Puoli vuotta on tänään tullut kuluneeksi 50-vuotis päivästä ja jo ennen kuin tavuakaan olin saanut kirjoiteltua näille sivuille, minulla oli tehtynä vakaa päätös siitä että tämä tarina alkaa puoli vuotta ennen juhlapäivääni ja päättyy saman verran sen jälkeen. Siispä kiitos ja kumarrus kaikille sivuilla vierailijoille. Toivottavasti olette viihtyneet. ;-)

 - Pekka -

 

 

 

 

450293.jpg