Nyt se löytyi, nyt se löytyi! Eveliinan ja Paten ja monen muunkin laulaman laulun sankarin pesäluolan suu. Ellei se ole tuon korpikuusen kannon alla, niin missä sitten. On siellä Peikolla pehmoinen olo olla ja asua.

 Pehmoinen on omakin olo, kun jo aamu kahdeksaksi hierojan pöydälle pitkäkseni laitoin ja Timo pääsi aamukankeaa selkää pehmittämään. Aamu ei ole lihasten kannalta ehkä se paras aika hierojalla käydä, ellei sitten käy lenkillä ja venyttele sen päälle kunnolla, että saa paikat kunnolla lämpimiksi, mutta ompahan kokeiltuna nyt tuokin. Kunniakierroskeräyskin tuli samalla aloitettua ja siihenhän on vielä aikaa liki pari viikkoa, että hyvin ehtii vielä ihmisiä kiusata ja piirittää.

 Kaupunki palkitsee tänään iltapäivälle peruskoululaisten ja lukiolaisten SM-kisoissa menestyneet Kalajokiset nostajat, eikä aikaakaan ehtinyt kulua kuin vähän reilut kolme kuukautta tapahtumasta pk-laisten osalta. Suurin osa sentään vielä muisti mistä on kysymys, kun kutsun saivat. Toisaalta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Itseltä jää kemut väliin, kun on iltavuorossa, mutta tuleepahan pienempi lasku, kun on ainakin yksi suu vähemmän ruokittavana, eiköhän noita kaupungilta muitakin rahareikiä mahda löytyä. 

93014.jpg