Viimeiset treenit porukalla ennen viikonlopun koitosta. Virheitä vältellen ja herkistellen nostajat salilla touhusivat. Antti oli käynyt tempauksen seiskaan asti vetämässä jo iltapäivällä ja Mile herkisteli kotiluolassaan. Eki jolla nostot ovat vasta sunnuntaina oli muuten vaan paikalla kuikkimassa ja aikoi perjantaille jättää viimeisen voitelun. Anu työnsi suht helposti viisvitosen, etelästä palannut Jossu tempaisi kolmikakkosen eli alkupainonsa helposti ja tytön  painokin alkoi näyttää täysiä kiloja nelikasiin. 

 Timppan kanssa tein ennen oman treenin alkua sopimuksen, että yhteensä otetaan romua rinnalle 200 kiloa. Tarkoitus oli vetää vain ysiin asti, mutta kun vanhallakin alkoi homma toimimaan ja vielä radiosta alkoi soida sopivasti Apulantaa, jota Maria hoilasi följa med ja kun pyysin vielä oman noston aikana tyttöä laulamaan kovempaa, niin onnistuin huntin pitkästä aikaa rinnalle ottamaan. Syvältä se piti hakea, mutta ylöstulon kanssa ei ollut hätäpäivää. Timo sitten tyylitteli oman osansa treeniensä päätteeksi sukkasillaan ja lähes suorille jaloille.

 Kisakamat alkavat olla kasassa seuran lippua myöten, joka arkistojen uumenista hetki sitten käytiin kaivamassa. Aamulla sitten vain varhain tavarat autoihin ja eikun menoksi.