Tämä heinän kukinto piti jo elokuulla kuvaamani, mutta aina se siirtyi eteenpäin ja välillä unohtui, mutta tänään päätin yrittää hyödyntää pimeyttä kuvatessa ja tällainen oli lopputulos. Välillä pilkahti lähes täysikuu kuusten lomasta, välillä ripsotteli vähän vettäkin eli vaihtelevainen oli illan ulkoilusää ja niinhän se syksyllä kuuluu ollakin.

 Iltapäivän punttitreeneihin ei kovin monta nostajaa paikalle saapunut. Jossu sentään lähti "följa med" ja edelleen työntää paukutteli teräviä ykkösiä ja kakkosia ja hymyssä suin teki vielä kyykyt siihen päälle. Ekillä oli selvää nousukuntoa havaittavissa ja nostokin kulki sitä rataa mitä pitääkin temmatessa. Oma raakatempaus tuotti tuloksen 67,5 eli nousujohteista oli itselläkin ja polvikin kesti kevyet kyykyt oireilematta ja vatsan treenaaminen tuntui jo lähes nautinnolta.

 Kannuksen valmennustilaisuudessa ei Eijan lisäksi muita painonnostajia ollut paikalla. Antidoping-asiaa oli ollut tarjolla ja Jaska oli oman osuutensa vetänyt tutun rautaisin ottein.

213479.jpg