tai oikeastaan aamuauringon. Eilinen uhkaus/lupaus ei satua ollut vaan keräsin muutaman kotimaisen levyn näytille 70-luvulta  pienen kirjoituksen aiheeksi. Että mitäkö sitten tekee Eppujen mm. hienon biisin "vuonna 85" sisältämä levy tässä joukossa. Jospa se onkin juuri se kahdeksas ihme.

 Kasevalla olisi ollut varmasti paljon enemmänkin annettavaa suomalaiselle musiikille. Hurriganes ei itseään säästellyt lavalla eikä sen ulkopuolella ja tämä elämäntyyli valitettavasti aiheutti osalle bändin jäsenistä ennenaikaisen poislähdön. Wigwam edustakoon kotimaista jopa kansainvälisen vertailun kestävää huippuprogea ja Vanha Isäntä kantria, vaikka tämä yhtye esitti ja levytti pääsääntöisesti käännöskappaleita, mutta se teki sen todella hyvin.

 Patella oli sileät kasvot, kun Popedan ensilevy ilmestyi vuonna 1978. Kuopion sataman sinisessä talossa oli 90-luvulla tunnelma kohdallaan porukan siellä revitellessä parhaita biisejään. Juicea olisi ollut tarjolla enemmänkin. Per Vers pääsi kehiin. Kohdusta hautaan kulkee tiemme, tiesi Nurmiokin aikoinaan. Tottaa puhuu Tuomari. 

 393195.jpg