Otin tänään kohteeksi entisen Raution kunnan metsäkämpän joka sijaitsee Iso-Ojan varressa lähellä Pahajärveä. Ilma oli sen verran tuulinen että virittelin tulet pikku kaminaan ja kyllä senkin lämmössä leivät lämpenivät ja makkara paistui. Tulilla voi olla myös kämpän ulkopuolella, mutta istuimet alkavat olla aika pehmeässä kunnossa.

Kämppä itsessään on hyväkuntoinen ja laveritilaa löytyy yli kymmenelle yöpyjälle, jos vain ovat sopuisaa porukkaa. Isoa koivuklapia oli liiteri puolillaan ja puucee löytyy. Rakennus on kyllä vähän lähtenyt kallistumaan etelään päin.

Lähellä olevaa Iso-Ojan vartta oli käyty perkkaamassa puista vapaaksi ja sen kyllä huomasi. Takkusen Einon huoneentaulut olivat paikallaan, eikä vieraskirjaakaan oltu pahemmin sotkettu. Talviaikaan nimiä tulee kirjaan runsaasti, sillä jos vain lumitilanne sallii, kämpälle on useita hiihtolatuja useammalta Raution kylältä. Kotiin ajellessa piti pitää pieni kuvaustauko. Metsosta kannattaa aina ottaa kuvia, jos tilaisuus tulee. Vaikka puolipuhtaan tuulilasin läpi.

002.jpg

024.jpg

013.jpg

010.jpg

021.jpg

008.jpg

004.jpg

014.jpg

015.jpg

016.jpg

012.jpg

011.jpg

023.jpg

029.jpg