SM-mitaleille yltäneet seuramme urheilijat  ovat melkoisessa pyörityksessä näin vuoden päätteeksi Joulun alla. Ensi palkitsee oma urheiluseura, sitten saadaan kiitosta K-P:n piirin puolesta ja lopulta myös kaupunkimme kerää kokoon kaikkien lajien parhaat muistettavaksi ja palkittavaksi. Tänä iltana toivon mukaan Lokkilinnan suojista löytyy myös 14 punttiporukkamme edustajaa.

 Ruokailun lisäksi myös valkoiset kirjekuoret varmasti saajiaan miellyttävät, mutta pokaaleiden koosta voisi olla erimieltäkin, kun pakkaavat olemaan joskus vähän turhankin koreita ja prameita nuo pystit, mutta tämä on toki makuasia.

 Aikoinaan eräs seuramme nostajista, nyt jo aikuinen ja perheellinen mies sai vähän yli kymmenvuotiaana punttikisoista isonlaisen ja korkeahkon pokaalin kotiin vietäväksi. Palkintokaapin edessä tulikin iso ongelma, kun hylly kävikin matalaksi. Poika ei vanhemmiltaan neuvoja pulmaansa kysellyt, vaan poistui autotalliin. Sahasi rautasahalla varresta pätkän pois ja hitsasi koko komeuden uudestaan kasaan ja johan alkoi mahtumaan.