....oli salilla tänään minulla tangossa eiliseen verrattuna. Tosin hyvät harkat sain tehtyä (rr. 90kg ja 92,5 kyykyn kautta+ jalat ja vatsa) ja nyt kun pari päivää pysyn punttiluolastamme ulkona, niin kyllä lihakset taas tästä palautuvat. Heti  salille tultuani pääsin Jarmon kanssa varmistamaan Timpan hurjaa sarjaa (4x150kg) ja kyllähän se viimeinenkin toisto sieltä hitaasti, mutta varmasti rinnalta ylös kohosi.

 Jossu paukutti vielä ennen kisamatkalle lähtöään kovaa maksimihakuista treeniä yritellen jo viiskakspuolosta rinnalle parikin kertaa ja etukyykystä syntyi oma sarjarekka 3x50kg. Maria säesti omalla eekoo rekallaan 67,5kg ja työntäen nousi rutiinilla tuttu kuuskymppinen. Jaakolla oli nuhasta johtuen hiukan pehmeyttä otteissa, mutta kunhan henki lähtee kulkemaan ovat seiska ja ysi varmasti hyvinkin pian nuoren miehen näpeissä kevyttä tavaraa.

 Peippo palasi tänään ruokintapaikalle ja toi vielä naaraslinnun mukanaan. Täytynee kai siis vääntää vanhasta sanonnasta uusi versio: "Pari kuukautta jouluun peipposesta" Outo lintu on vielä nimeä vailla, vaikka Eki sen melkein jo tiesikin ja kaunein tiainen kisassa Hömö on vallannut yllättäen kakkossijan tällä hetkellä. Äänestysaika päättyy  ainakin varmasti ennen Joulua, mutta ei vielä hätäillä hyvän asian kanssa.