12 päivää ehti vierähtää edellisestä kävelylenkistä, mutta tänään uskaltauduin taas metsätielle kuntoilemaan. Vähän yli piti varalta pukea eikä vauhti kolmen asteen pakkasessa, kylmän vinkan idästä puhallellessa päätä huimannut, mutta hyvin jaksoin eikä kunto oikeastaan ollut minnekkään kadonnut. Pientä ongelmaa tuotti auton kääntö kapealla tiellä, kun onnistuin sen kiinni kääntöpaikalla hankeen saamaan, mutta kun on vähän järkeä ja paljon voimaa, niin annoin sen siinä sutia paikallaan ja menin itse ulos työntämään sitä irti.Onnistuin jopa hyppäämään vauhdista kyytiin, kun se sitten hangesta irtosi.

 Luonto  eli hiljaiseloa hangen alla, pihapiiriin oli tänään saapunut isohko urpiaisparvi ruokailemaan ja lisää elämää ja ääntä antamaan.

 Illalla kului vajaa tunteroinen järjestöasioita kotoa hoitaessa. Seuramme sihteeri sai listan Kokkolassa menestyneistä ja ensi sunnuntaina palkittavista nostajista. Lempäälään kisaamaan lähtevien opiskelijoiden nimet ovat myös hoidossa ja vielä lopuksi kun puhelimitse ilmoitin Hanskille Marinkaisiin tulevien Huru-ukkojen ja yhden -akankin nimen niin kaikki alkoikin olla hallinnassa niiltä osin tältä päivältä. Huomenna on sitten edessä tositoimet iltakisojen merkeissä Raution seurantalolla.