Ei kovin raju avaus, mutta ainakin tuli testattua olkapäiden ja hartianseudun liikkuvuus niillä muutamalla nostolla jotka iltasella salilla suoritin. Yllätyin positiivisesti kun porukkaa oli paikalla ettei sekaan meinannut mahtua ja ollaan sentään vielä aivan syysharjoituskauden alussa ja kuumakin oli luolassamme kuin haaleassa saunassa.

 Koko kesän harjoitellut Mile oli rajussa tempaus kunnossa ja toistot nivusista lähtivät tarkasti kohdalleen. Parhaana 1+1 peräti seiskakakkosella ja vieläkin mies aikoi mahtua viiskutosiin ainakin isommissa kisoissa. Marialla oli myös huippuilta ja kuuskymppinen lähti työntämällä yllättävän helposti vaikka kyykky vähän takkusikin. Sitkeät selkä- ja vatsatreenit pitkin kesää saivat tänään pienen palkintonsa. Eki, Jossu ja Miika vasta aloittelivat harjoituskauttaan ja Laurikin muutaman kerran hamusi tankoon kiinni vaikkei punttikenkiä vielä jalkaansa laittanutkaan. Miinantien Jossu teki muiden joukossa pitkän ja monipuolisen kuntotreenin illan mittaan. 

 Sataseiskaviitosen heinäkuussa penkannut Timppa oli myös paikalla kovin tavoittein.  Kakkonen 170 kilolla oli haussa, mutta vähän jäi toisto vajaaksi vaikka varmistamassa olleet Mikko ja velipoika Juha kovasti miestä kannustivatkin.